Kommentar html

kommentar html

Grunderna i HTML. Webbsidor är uppbyggda av sidbeskrivningsspråket HTML (HyperText Markup Language). Det innebär att utseende och innehåll styrs av att HTML-koden kan beskriva sidan på rätt sätt för din webbläsare. Olika webbläsare tolkar HTML-koden på olika sätt och dina webbsidor kan därför se olika ut på. synlig kommentar html - postad i Utveckling: man kan ju lägga in kommentarer i html-koden. Men om man vill att ska synas på hemsidan hur gör man då. /Per. Ytterst få har detta behov, särskilt nu när HTML5 gör det möjligt att integrera såväl SVG (vektorgrafik) som MathML (matematiska uttryck) även i HTML. Skriv kommentar. Funktionen för att skriva kommentarer här kräver att du accepterar kakor. Läs mer om kakorna. Vill du inte det så kan du skicka en. kommentar html

Kommentar html - den btintresserade

I vissa fall krävs det för att tecknet ska visas och i andra fall rekommenderas det för korrekt återgivning i de webbläsare som inte är svenskspråkiga. Många verksamheter skulle tvingas upphöra om förslagen genomfördes samtidigt som risken är överhängande att Sverige ändå inte skulle klara av att efterleva EU: Men vi får inte missa chansen. Come join us at our english sister site, World of Blogger , where you can find more tutorials, tips and tricks. Om du "lånar" en bild från en hemsida så är det olagligt om du inte får tillåtelse från den som har upphovsrätten till bilden. HTML är urprungligen avsett att endast visa sidinnehåll helt utan formatering och CSS - stilmallar » används för att formatera webbsidornas innehåll och utseende. Bakgrundsbilder repeteras till höger och nedåt som standard och när den repeteras så skapar den ett mönster med synliga skarvar.

Kommentar html Video

Wie Sie eine Facebook Kommentar Box erstellen

Kommentar html - behver egentligen

Läs mer om egenskaper för bakgrundsbilden i guiden CSS grunder ». En översyn av regelverket är angeläget, skriver Ellen Hausel Heldahl, upphandlingsexpert. Sidmarginaler anges med CSS. Bilder kan du skapa du själv i ett bildbehandlingsprogram som tex Photoshop. Din kommentar kommer att se ut så här: Genom att skapa en webbsida om hunden Nike kommer vi titta på grunderna i HTML och hur de olika taggarna används.

0 reaktioner på ”Kommentar html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *