Overwat

overwat

Overwatch sätter spelarna i två lag om sex, där varje spelare kan välja mellan 25 fördefinierade hjältekaraktärer med unika rörelser, attribut och färdigheter. Dessa hjältar är indelade i fyra klasser: Offense, Defense, Tank och Support. Spelare i ett lag samarbetar för att säkra och försvara kontrollpunkter på en karta och/eller. Overwatch är ett utav årets största spel. Det är ett första-persons-spel som är gjort utav giganterna Blizzard som ligger bakom spel som World of Warcraft, Diablo, Hearthstone och Starcraft. Spelet är helt online vilket betyder att man spelar med andra spelare, men man kan även spela mot datorstyrda ”botar”. Jämför priser på Overwatch: Origins Edition, läs recensioner om PC-spel. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Overwatch: Origins Edition. overwat

Overwat - bjrnskinnsfllen som

Alla priser är inkl moms. Deras strid startade en explosion, och de båda blev allvarligt sårade, vilket är anledningen till att de båda bär masker. Overwatch Game of the year edition Xbox One Overwatch: Hon ses som en av de enklare hjältarna att spela [ 22 ]. Oavsett om du strider på frontlinjen, skyddar andra med din energisköld, eller ger dina medspelare möjligheten att göra mer skada, är det ett måste att du spelar din hjältes roll för att ditt lag skall vinna. Blogga om den här produkten.

Overwat - chansen att

Förhandsboka Overwatch och få tillgång till Early Access Beta! Widowmaker är en fransk sniper vars egentliga namn är Amélie Lacroix. Han kan blockera de flesta fientliga skotten med sin speciella Deflect-ability, och han kastar shuriken för att snabbt döda sina fiender. Overwatch är ett actionspel där två lag spelar mot varandra. Oavsett om du strider på frontlinjen, skyddar andra med din energisköld, eller ger dina medspelare möjligheten att göra mer skada, är det ett måste att du spelar din hjältes roll för att ditt lag skall vinna. Liknande 5 I listor:

0 reaktioner på ”Overwat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *